Avea'lılar, LYS sonuçlarını mesajla öğrenebilecek

Aboneler, "KAYIT-boşluk-TC kimlik numarasını" yazarak, 3366'ya mesaj göndererek sonuçları öğrenebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea'nın ÖSYM işbirliğiyle gerçekleştirdiği "Mobilöğren ÖSYM Mobil Bilgi Servisi" ile Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrenciler, sınav sonuçlarını ÖSYM tarafından açıklandığı anda kısa mesajla öğrenebilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sonuçlar açıklandığı anda, sınav sonucunu öğrenmek isteyen adayların "KAYIT-boşluk-TC kimlik numarasını" yazarak, 3366'ya mesaj göndererek, servise kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Servise kayıt olduktan sonra 5 arkadaşını öneren Avealı adaylar, arkadaşlarının servise kayıt olması halinde LYS ve yerleştirme sonuçlarını ücretsiz olarak öğrenme olanağına sahip olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Avea abonelerinin, "ÖSYM–boşluk– CEP1 CEP2 CEP3 CEP4 CEP5" yazarak, 3366'ya 0,40 lira karşılığında mesaj göndermesi gerekiyor.

Adaylar ayrıca, sınav sonuçlarının duyurulmasından sonra istedikleri zaman, "sorgulama LYS–boşluk-TC kimlik numarasını" 3366'ya mesaj göndererek, puanlarını öğrenebilecek. Adayların bunun için servise tekrar kayıt olmaları gerekmeyecek.

Sorgulama servisinde, 3366'ya gönderilen mesajlar ve sorgulamaya gelen her bir cevap mesajı, 0,40 lira olarak ücretlendirilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir