Avea'yla konuşan, İDO'yla seyahat edecek

Avealı yolcular, ödedikleri fatura kadar İDO mil puan, topladıkları puan kadar da konuşma süresi kazanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) işbirliğiyle gerçekleşen proje kapsamında, Sea&Miles kredi kartı sahibi Avealı yolcular, ödedikleri Avea faturası veya yüklemesi kadar İDO mil puan, topladıkları İDO mil puan kadar da konuşma süresi kazanıyor.

Avea ve İDO işbirliğiyle hayata geçirilen proje, deniz ulaşımını tercih eden Avealılar'ı, bol bol konuştururken aynı zamanda da seyahat ettirecek avantajlar sunuyor.

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, düzenlenen basın toplantısında, seyahat mil puanı kazandıran Sea&Miles kart sahiplerinin artık, biriken İDO seyahat mil puanları ile Avea'dan dakika alabilecekleri ve konuştukları dakikalar karşılığında da mil puanı kazanacaklarını anlattı. Akdemir, proje kapsamında Sea&Miles üyesi faturasız abonelerin 50 mil puan karşılığında 20 kuruşluk yükleme yapabilirken, faturalı abonelerin ise 50 mil puan karşılığında 1 dakika alabildiklerini söyledi.

Akdemir, aynı şekilde her 1 liralık Avea faturası veya yüklemesiyle de 1 mil puan kazanacaklarını dile getirerek, Avealıların, kazandıkları milleri İDO'nun tüm dış hatlar seferleri ile İç Hatların Deniz otobüsü seferlerinde kullanabileceklerini ifade etti.

İDO'nun bilet satışlarının yüzde 51'i online

İDO'nun modern yolculuk kültürü yaratan bir işletme vizyonuyla yeni ve katma değerli girişimleri her zaman desteklediğini belirten İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy da, Avea ile işbirliğini bu yaklaşımın yeni bir adımı olarak değerlendirdiklerini söyledi.

İDO'nun son yıllarda agresif büyüyen bir şirket olduğuna işaret eden Paksoy, son 6 yılda 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını anımsattı.

Ahmet Paksoy, İDO'nun bilet satışlarının yüzde 51'ini online olarak yaptığını vurgulayarak, bu durumun da, teknolojiye verdikleri önemi gösterdiğini anlattı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir