Aytaç Durak istifa ediyor

Durak, rüşvet iddialarına ilişkin kendisi ve MHP Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mustafa Tuncel hakkında suç duyurusunda bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "Parti tüzüğü gereği böyle bir dedikodu çıkarsa konunun aydınlanması için bir süre partiden çekilmek gerekiyor. Neyse gereğini yapacağız" dedi.

Durak, Adana Adliyesi'ne gelerek rüşvet iddialarına ilişkin kendisi ve MHP Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mustafa Tuncel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çıkışta açıklama yapan Durak, hayatı boyunca rüşvetle mücadele ettiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinden Mustafa Tuncel'in, "konuşursam altından kalkamazsın beni öldürebilirler, arkadan vurabilirler bu nedenle Aytaç Durak ile ilgili bildiklerimi kasete aldım, kaseti güvendiğim kişiye teslim ettim. Başıma bir şey gelirse kaseti gazetelere dağıtın" dediğini hatırlatarak, söz konusu bu kasetin savcılığa teslim edilmesini istedi.

Durak, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partiden istifa etmesi gerektiği" yönündeki açıklamalarına ilişkin de, "Parti tüzüğü gereği böyle bir dedikodu çakırsa konunun aydınlanması için bir süre partiden çekilmek gerekiyor. Neyse gereğini yapacağız" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir