Bahçeli, genel kurul iptalini değerlendirdi

MHP lideri Bahçeli, Twitter üzerinden, mahkemenin 19 Haziran 2016'daki olağanüstü genel kurulu iptal etmesini değerlendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Twitter'dan açıklama yapan Bahçeli, Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin MHP'nin 19 Haziran 2016'daki olağanüstü genel kurulunu iptal etmesine ilişkin, "Birilerinin keyfine göre karar veren mahkeme ve hakim olunca adalet mülkün temelidir; olmayınca adalet dinamitlenmiştir. İkiyüzlülük değil mi? Mahkemelerden lehte karar çıkınca yaşasın, aksi yönde bir sonuç alınırsa kahrolsun; bu artık kof ve ucuz söylemlerin alıcısı yoktur." mesajını paylaştı.

"Adalet yoksa zulüm vardır, zulmet hakimdir, felaket yürüme mesafesindedir." diyen Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'adalet yürüyüşü'ne ilişkin, "Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur. Gerçek adalet nerededir? Yolda mı? Dağda mı? Arada mı? Derede mi? Evlatlarımız şehit oluyor,adaleti yürürken bulacaklarını zannedenlerden çıt yok! Yedi düvel karşımızda, ama uygun adım yürüyenlerden ses yok! Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin!" ifadelerini kullandı.

Manisa'da askerlerin zehirlenmesine de değinen MHP lideri, şunları kaydetti:

"23 Mayıs'tan beri özellikle kahramanlarımız Manisa'da gıda zehirlenmesi yaşıyor. Bu rezil hadise bir yönüyle adaletsizlik sayılmayacak mı? Vatan nöbeti tutan askerimiz yediği ekmekten, içtiği su ve çorbadan emin değilse, kendini güvende hissetmiyorsa, Türkiye var olur mu? Askerlerimizin zehirlenmesi adli veya idari bir vakadan öte, aynı zamanda bir insanlık sorunu, aynı zamanda milli güvenlik onurudur. Mehmetlerimizin yediği helal lokmanın zehirlenmesi, devlete emanet canlarının sofralarda riske atılması alçaklıktır.''