Bain & Company İstanbul ofisi açıldı

Yönetim danışmanlık şirketinin Türkiye ayağını Karaca Kestelli ve Roberto Fiorello yönetecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Strateji, operasyon, teknoloji, organizasyon, girişim sermayesi ve birleşme-satın alma konularında danışmanlık hizmetleri veren Bain & Company, dünya çapındaki 47'nci ofisini İstanbul'da açtı. Bain'in Avrupa'daki 20'nci ofisi olan İstanbul Ofisi, şirketin 30 yıldan uzun süredir hizmet verdiği bölgedeki ilk resmi ayak izi olma özelliğini taşıyor.

Bain & Company'nin Global Yönetici Direktörü Bob Bechek konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Türkiye'de ilk ofisimizi açıyor olmamız, dünyanın bu sahasına büyük miktarda yatırım yapan müşterilerimizin artan talebinin bir kanıtıdır. Bain Türkiye'de çalışmaya başladığından bu yana,  sürekli genişleyen bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veriyor, yerel bilgi birikimini artıyor ve mükemmel sonuçlar ediyor. İstanbul'da bir ofis açmamız bu ülkeye olan uzun vadeli bağlılığımızın açık bir göstergesidir."

Bain'in ortağı ve şirketin Finansal Hizmetler uygulama alanının üyesi olan Karaca Kestelli, İstanbul Ofisi’ni, Telekomünikasyon, Medya ve Teknoloji uygulama alanındaki ortağı Roberto Fiorello ile birlikte yönetecek.

"Değişim odaklı Türk şirketlerinin global oyuncu ve yerel şirketlerin sağlıklı bir karışımı" olduğuna dikkat çeken Kestelli, İstanbul Ofisi’nin açılışı dolayısıyla şunları söyledi: "Bain, güçlü yönlerini ilk günden başlayarak kullanarak, uluslar arası müşterilerimizle olan ilişkilerimiz ve Bain iş ağının gücü ile hızla bir büyüme kaydedecek ve Türk şirketler ve yöneticileri ile derinlikli iş ilişkileri geliştirecektir. .”

Bain EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi Yönetim Direktörü Olivier Marchal ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Türkiye, hem yabancı yatırımlar için bir çekim merkezi olarak, hem de Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri yanı sıra, Orta ve Doğu Avrupa’da da kayda değer bir yatırımcı olarak bölgenin ana oyuncularından biri olarak ortaya çıkıyor. Bütün bu faktörler, müşterilerimiz açısından bu bölgede ümit verici bir büyüme ve genişlemeye işaret ediyor. Firmamızın büyümesinin bir sonraki ayağında Karaca'nın liderliğinin getirilerini dört gözle bekliyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir