Beypazarı'na AB kalite ödülü

Beypazarı Maden Suyu, '2011 Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL –  Beypazarı Maden Suyu, İstanbul Haliç Kongre merkezinde gerçekleştirilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi Kalite Ödülü törenindee '2011' Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

15 Mart'ta Haliç Kongre Merkezin de gerçekleştirilen 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder ile Türkiye'den iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde yaşam kalitesini yükseltmek için tüketiciye ürün ve hizmet sunan ulusal ve uluslararası markaların yöneticileri ile birlikte iş hayatından TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü Bahadır Kaleağası, sanat camiasından Seda Sayan, Ferhat Göçer, Gülben Ergen, Ziynet Sali, Bedük, Soner Sarıkabadayı, Grup Hepsi, Umut Akyürek gibi birçok ünlü isim ve müzik grubu da zirvede yer aldı.

Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2011 kalite ödülü" verildi. Ödüller, Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder ve Tüketici Akademisi Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından takdim edildi.

Türkiye'de marka ve kalitesiyle sektörünün öncüsü konumunda yer alan Beypazarı Maden Suyu, “2011 Tüketici Zirve Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

Zirve sonrası düzenlenen törende Beypazarı Maden Suyu adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan aldı.

Ercan, ödül sonrası yaptığı konuşmada, “Kalite ve insan sağlığı firmamızın faaliyet gösterdiği 54 sene boyunca öncelikli olmuştur.” dedi.

2010 yılında bir çok alanda ödüle layık görülen firmanın öncelikli prensiplerinin her zaman insan sağlığı olduğunu vurgulayan Ercan, konuşmasını şöyle sürdürdü.

“ Kaliteden ödün vermeden hazırladığımız maden sularımızı dünyanın her tarafına ulaştırmaktayız. Yurt içi pazarının büyük bir çoğunluna sahip ve yaklaşık 17 ülkeye ihracat yapan firmamız Türkiye'nin maden suyu markası olarak bu ödüle layık görüldü. Biz ürünlerimizle sağlık sunmayı ve müşteri memnuniyetini arttırmayı kalitenin bir parçası olarak görüyoruz.”

Bu konularda ilginizi çekebilir