Borfin'de vadeli piyasa eğitimi başlıyor

Borfin’de Ateşan Aybars ile vadeli piyasa eğitimi aralık ayında başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yatırımcılara borsa - finans ve ekonomi alanında online eğitimler veren Borfin Ateşan Aybars ile "vadeli piyasalar" eğitimini başlatıyor. Borfin'den yapılan açıklamada, son yıllarda yaşanan küresel krizle birlikte finans ve emtia fiyatlarında

gözlenen aşırı oynaklığın şirketlere ve yatırımcılara hem ciddi fırsatlar hemde riskler doğurduğu kaydedilerek açılacak vadeli piyasalar eğitiminde bu piyasalarla ilgili temel kavramlardan korunma stratejilerine, piyasa beklenti ve koşullarına göre strateji tasarlamaya, fon yönetim taktiklerine kadar geni bir yelpazenin ele alınacağı belirtildi. Vadeli piyasalar uzmanı Ateşan Aybars 1981 yılında finans dünyasına geçti. Ateşan Aybars, geliştirdiği Teknik Analiz Modeli ile Ontario Securities Commission'dan CTM (Commodity Trading Manager) lisansını aldı.

Friedberg Co. Adına Toronto Futures Exchange'de çalıştıktan sonra iki aracı kurumun (Nesbitt Thomson-Walvyn Stodgell Securities) türev piyasalarda fon yöneticiliğini yaptı. 1985-1989 yılları arasında TFMI (Toronto Futures Management İnc.)'de görev alan Aybars, 1993 yılında Türkiye'ye dönerek, Teknik Analiz, Türev piyasalar ve Risk Yönetimi Seminerleri verdi ve çeşitli finansal kuruluş ve bankalara yatırım danışmanlığı yaptı. Ateşan Aybars vereceği “vadeli piyasalar” eğitimi ile emtia piyasalarındaki yatırım stratejilerini akılcı kullanımın yöntemleri ile irdeliyor. 2008 küresel kriz sonrasında emtia fiyatlarının önemli ölçüde değiştiği bu süreçte yatırımcı gerekli bilgi ile donanarak fırsatlara karşı konumlanmaya çalışıyor. Katılımcılar www.borfin.com.tr'de uzaktan erişimli ve web tabanlı olarak düzenlenecek eğitimlerle bilgiye ulaşma imkanı buluyor. 1 Aralık 2010 ile 31 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimin son katılım tarihi 30 Kasım 2010. Eğitimin KDV dahil ücreti 295 TL.Eğitimler hakkında detaylı bilgi www.borfin.com.tr adresinden alınabilir.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir