Bu hafta 5 film vizyona girecek

Bu hafta, Jurassic Park 3D, Elysium: Yeni Cennet, Ateşli Aynasızlar, Hayallerin Ötesinde ve Evdeki Yabancılar filmleri seyirciyle buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Samuel L. Jackson, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern ve Ariana Richards'ın rol aldığı, yönetmenliğini Steven Spielberg'in üstlendiği "Jurassic Park 3D" filmi, bilim kurgu,  aile ve  macera sevenlere keyifli dakikalar sunacak.

Elysium: Yeni Cennet

Yönetmenliğini Neill Blomkamp'ın yaptığı "Elysium: Yeni Cennet" filminde Matt Damon,  Jodie Foster,  William Fichtner,  Alice Braga ve Sharlto Copley rol alıyor.

Ateşli Aynasızlar

Sandra Bullock,  Kaitlin Olson,  Melissa Mccarthy,  Thomas Wilson ve  Michael Rapaport'un başrollerini paylaştığı aksiyon, komedi tarzı filmin yönetmeni ise Paul Feig.

Hayallerin Ötesinde

Polonya,  İngiltere,  Portekiz ve Fransa ortak yapımı olan 2012 yapımı dram tarzı filmin yönetmenliğini Andrzej Jakimowski yapıyor.

Haftanın tek Türk filmi "Evdeki Yabancılar"

Dilek Keser ve  Ulaş Güneş Kacargil'in yönettiği Evdeki Yabancılar filminde Ferit Aktuğ,  Fatih Al,  Cem Bender,  Melpo Zarokosta ve  Gökçe Sezer başrolleri paylaşıyor.