Ciliv'e "Türkiye'ye Değer Katanlar" ödülü

Bahçeşehir Üniversitesi bu yıl ilk kez verdiği "Türkiye'ye Değer Katanlar" ödülünün Süreyya Ciliv sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez verilen "Türkiye'ye Değer Katanlar" ödülüne layık görüldü.
Bahçeşehir Üniversitesinde düzenlenen törende konuşan Ciliv, hayatta öğrendiği birkaç prensipten ilkine göre, her bireyin muazzam bir potansiyeli olduğunu belirterek, salondaki öğrencilere hitaben, "Sizin bugün idrak edemediğiniz kadar büyük bir potansiyeliniz var. Dürüst, çalışkan, yenilikçi olursanız, işinizi iyi bilirseniz, takımınızdaki elemanlarla, onların güvenini kazanarak çalışırsanız, ulaşamayacağınız başarı yok" diye konuştu.
Gençlere, kendi içlerindeki büyük potansiyeli bilerek, hedeflerini yüksek tutmaları tavsiyesinde bulunan Ciliv, "Hayatta öğrendiğim ikinci prensip, büyük işleri yapmak için zaman ve takım çalışması çok önemli" dedi.
Turkcell olarak Türkiye'ye değer kattıklarına inandığını söyleyen Ciliv, 5 sene önce 3G'ye geçen 101. ülke olan Türkiye'nin, bugün 138 ülke arasında mobil iletişimde ilk sırada yer aldığını vurguladı.
İnsanları bilgiye bağlayan iletişimin, bütün sektörleri etkileyen bir konu olduğuna işaret eden Ciliv, teknoloji sayesinde fırsat eşitliği yaratıldığının altını çizdi.
Turkcell olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi veren Ciliv, ilkini Erzurum'da açtıkları çağrı merkezleri ile yarattıkları istihdama da değindi. Ciliv, Erzurum'da kadın istihdamının artmasına önemli katkı yaptıklarını belirterek, oradaki ailelerin, "Ben kızımı bilmediğim, tanımadığım iş yerine yollamam. Ancak Turkcell'i tanıyorum, o yüzden yolladım" dediklerini aktardı.
Süreyya Ciliv, "Artık Türkiye'nin zamanı. Artık kendimize güvenimiz var. Hiçbir konuda kimsenin arkasında kalmamız için sebep yok. Muazzam gelişme kaydettik, fakat daha iyi yerlere geleceğiz. En iyi günler daha önümüzde. Bunu biliyoruz. Bu başarıyı da inovasyonla yakalayacağız" dedi.
Verilen bilgiye göre, Ocak 2007'den bu yana Turkcell'in Genel Müdürlüğünü yürüten Süreyya Ciliv, Dünya İletişim Ödülleri 2009'da da "Yılın CEO'su" ödülünü almıştı.
En fazla değer katan...
Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri ve bundan sonraki yıllarda da sürdürecekleri bu ödül ile en zengin iş adamını ya da en zeki öğrenciyi değil, ülkeye değer katanları tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.
Yücel, bu değerin içinde zenginlik, kalite, marka, gençleri ve iş dünyasını yüreklendirme gibi unsurların bulunduğunu kaydetti.
Bu konularda ilginizi çekebilir