Cuma günü de okullar tatil!

Ankara Valiliği, son meteorolojik tahminler ile alınan veriler çerçevesinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ankara ili ve ilçelerinde eğitim-öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara Valiliği kar yağışının neden olabileceği olumsuzluklara karşın okulların 9 Ocak Cuma günü de tatil edildiğini duyurdu.

İşte valiliğin açıklaması:

Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde;

İlimizde kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki aşırı düşüşün devam edecek olması nedeniyle buzlanma ve don olayı ile ilgili olarak trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 09 Ocak 2015 Cuma günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve orta öğretim okulları ile kurumlarında Ankara ili ve ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Nevşehir'de de eğitim öğretime ara verildi

Nevşehir'de kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle anaokulları, ilk ve orta öğretime yarın da ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada bugün, ana okulu, ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil olacağı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de yarın izinli sayılacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir