Deprem maddi hasara neden oldu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde metruk binanın yıkılan duvarının parçaları, seyir halindeki cipin üzerine düştü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ege Denizi'nde 6,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesinde metruk binanın yıkılan duvarının parçaları, seyir halindeki cipin üzerine düştü.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Gazi Celal Mahallesi Çayiçi Caddesi'nde bulunan bir metruk binanın duvarı, sarsıntı nedeniyle yıkıldı.

Yıkılan duvarın parçaları, o sırada önünden geçen bir cipin üzerine düştü. Araçta hasar oluşurken, sürücüsü büyük panik yaşadı.

Öte yandan deprem nedeniyle yaşanan panik, Gazi Caddesi'nde faaliyet gösteren bir internet kafenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Deprem olduğu esnada kafedeki çocuklar ve gençlerin kaçışması saniye saniye kaydedildi.

İlçedeki Fahri Akıllıoğlu Diş Hastanesi'ndeki hastalar ve personel de büyük bir panikle kaçtı. Hastane tamamen boşaltılırken, belli bir süre dışarıda bekleyen doktor, hemşire ve hastalar, tekrar içeri girdi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, deprem nedeniyle herhangi bir can ve ciddi mal kaybı yaşanmadığını belirterek, "Elimizdeki ilk bilgiler bunlar. Arkadaşlarımız araştırıyor. Sadece Çayiçi Caddesi'nde bazı eski boş binalardan araçların üzerine molozlar düşmüş." dedi.

Ege'de şiddetli depremEge'de şiddetli deprem

 

Bu konularda ilginizi çekebilir