Diyanet kurban vekaleti alımına başladı

Türkiye Diyanet Vakfı'nın kampanyasına katılmak isteyenler, kurbanlarını 550 liraya yurt içinde, 380 liraya yurt dışında kestirebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME




ANKARA - Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) vekalet yoluyla kurban organizasyonu, "kurbanlarımız kardeşlik için" sloganıyla başladı.
TDV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, vekalet yoluyla kurban organizasyonuna katılmak isteyenler, kurbanlarını 550 lira ödeyerek yurt içinde, 380 liraya da yurt dışında kestirebilecek.
Yurt dışında kesilen kurbanlar, başta Afrika ülkeleri olmak üzere Ortadoğu, Orta Asya, Balkanlar ve Kafkaslar'da yaşayan ihtiyaç sahibi soydaş ve dindaşlara, yurt içinde kesilen kurbanlar ise 81 il müftülüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
Organizasyona katılmak isteyenlerin, kurban bedellerini en geç 24 Ekim Çarşamba günü mesai bitimine kadar PTT şubeleri, Vakıfbank, Halkbank, TC Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Bank Asya, Albaraka ile Akbank'ın bütün şubelerinde açtırılan "Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Hesabı"na yatırmaları gerekiyor.
Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye, "www.diyanetvakfi.org.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir