Dumankaya, Kurtköy'de yeni projeye start verecek

Şirket, "Dumankaya Cadde" adlı yeni konut projesini hayata geçirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dumankaya İnşaat, Kurtköy'de "Dumankaya Cadde" adlı yeni konut projesini hayata geçirecek.

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen, üç tarafı caddelerle çevrili Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş merkezinden oluşuyor.

10'ar katlı 3 blokta 1 1, 2 1 ve 3 1 konutların yer alacağı projede, 1 1'ler 50-55 metrekare, 2 1'ler 75-80 metrekare ve 3 1'ler de 135-142 metrekare arasında değişiyor. Dumankaya Cadde'deki daireler 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Kurtköy bölgesinin, kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi olduğuna dikkati çekerek, "Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde'yi geliştirdik" dedi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise, Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle Kurtköy'ün gelişiminde rol oynadıklarını ifade ederek, konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde'nin tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Kurtköy'ün "yeni buluşma noktası" olacağını belirtti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ali Dumankaya, Dumankaya Cadde Projesi'nde vadeli satışlarda, "Banka Konut Kredili Ödeme Planı" ve "Dumankaya Finansman Sistemi" sunulacağını anlatarak, alıcılara, 29 bin liradan başlayan peşinatlar ve 60 aya kadar yüzde 0,89, 120 aya kadar yüzde 0,98 faiz oranı ile konut kredisi kullanım imkanı sunduklarını bildirdi.

"Dairelerde en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunulacak"

Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, toplantıda yaptığı sunumla, üç tarafı caddelerle çevrili Dumankaya Cadde'nin, 10'ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"1 1, 2 1 ve 3 1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office'lere ayrıldığı Dumankaya Cadde'de en son bilişim teknolojisiyle hizmetler sunulacak. Her dairedeki kapalı devre yayın ve iletişim platformu ile daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca bu projede 'Dumankaya Cadde Yaşam Kartı' adını verdiğimiz bir akıllı kart sistemini de uygulayacağız. Bu kart, hem sosyal tesislere giriş için hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde'deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek."

 Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde'de her türlü ihtiyacın giderilebileceği bir alışveriş caddesinin bulunduğunu dile getiren Kayador, Dumankaya Cadde'nin alışveriş birimlerini, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazaları, kafeler ve restaurantları içerdiğini belirtti.

Ayrıca göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları bulunacak projede, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi sosyal donatı alanlarının da yer alacağı kaydedildi.

Aralık 2010 tarihinde başlanacak projenin, teslim tarihinin 2013 olduğu belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir