DÜNYA, CeBIT'teki yerini aldı

DÜNYA Şirketler Grubu Bilişim Yayınları, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda ilgiyle karşılanıyor. Dünya Ekonomi TV, fuarın nabzını canlı yayınlarla tutuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Merakla beklenen Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapılarını açtı. Avrasya'nın bir numaralı bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı, 2011 yılında da bilişim sektörünün buluşma noktası olmaya devam ediyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki bilişim şovu 9 Ekim 2011 tarihine kadar sürecek.

DÜNYA standına ilgi yoğun

DÜNYA Şirketler Grubu Bilişim Yayınları, CeBIT Eurasia Bilişim fuarında yedinci salonda ziyaretçilerini 7. salon C40 numarada ağırlıyor.  Bilişim Yayınları bünyesinde yayınlanan ITPRO, CIO, CFO dergilerini yakından incelemek ve abone olmak isteyen okuyucular stantta dergilerle buluşuyor. Fuar ziyaretçileri DÜNYA Şirketler Grubu bünyesinde yayınlanan diğer sektörel dergilere de abone olabiliyor.

Dünya Ekonomi TV, fuarın nabzını canlı yayınlarla tutuyor

Dünya Ekonomi TV de stand alanına kurulan özel stüdyosunda, teknoloji dünyasından konukları canlı yayında ağırlıyor. Yayına katılan firma yetkilileri yeni ürünlerini, fuar hakkında görüşlerini www.dunyaekonomi.tv'den izleyenlerine aktarıyor.

>> CeBIT'i canlı izlemek için tıklayın...

>> İşte CeBIT'te öne çıkan ürün ve hizmetler

 

Bu konularda ilginizi çekebilir