E-ticaret profesyonelleri Copromeet-2010'da buluşuyor

Etkinlikte, "Türkiye'nin En Başarılı E-Ticaret Girişimcisi Ödülü" sahibini bulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Copromeet-2010, Coproline E-Ticaret Eğitim Kurumları tarafından yetiştirilen e-ticaret profesyonelleri ile dijital ekonominin iş adamlarını ve düşünürlerini buluşturuyor.

Türkiye'nin ilk e-ticaret etkinliğinin bu yıl dördüncüsü; dijital kuşak, ağ ekonomisi ve e-ticaret, bulut bilişim, sosyal satınalma ve online satışın yeni kuralları konu başlıklarıyla katılımcısıyla buluşuyor. 

Etkinlikte, Sahibinden.com Genel Müdürü Burak Ertaş, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şule Özmen, Groupon-Türkiye Genel Müdürü Emre Ekmekçi, Microsoft-Türkiye Ürün Müdürü Onur Görür ve Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacıların birikimlerini Coproline mezunu e-ticaret profesyonelleri ile paylaşacağı etkinlikte, ayrıca  "Türkiye'nin En Başarılı E-Ticaret Girişimcisi Ödülü" de sahibini bulacak.

65'e yakın e-ticaret projesinin yarıştığı ve ön eleme sonrası finale taşınan 5 projenin sahibi, e-ticaret girişimlerini uzmanlardan oluşan jüriye sunacak. Sunulacak projelerde, Türkiye e-ticaretine katılım oranı, aylık büyüme oranı, müşterileri açısından yarattığı "somut katma değer", girişimcinin proje ile ilgili bilgi düzeyi ve ihtisas durumu, kreatif özellikler ve gelecek hedefleri gibi kriterler değerlendirilecek.

Jüriden en yüksek puanı alan e-ticaret proje sahibi yarışmayı kazanacak. Birinciye Coproline tarafından "E-Ticaret Girişimcisi" ödülü verilecek. Yaklaşık 500 kişinin katılımı beklenen Copromeet 2010, 19 Aralık Pazar günü Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumun'da 12.00-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir