EasyJet'ten Londra ve Basel uçuşlarında kampanya

Şirket, 19 Nisan-15 Temmuz tarihleri arasında Londra ve Basel'e 20.49 eurodan başlayan fiyatlarla uçuracak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Avrupa'nın düşük tarifeli hava yolu şirketi EasyJet, 19 Nisan-15 Temmuz tarihleri arasında Londra ve Basel'e 20.49 eurodan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. 
Easyjet'tan yapılan açıklamada, 19 Nisan-15 Temmuz tarihlerinde Londra veya İsviçre'ye gitmeyi planlayan yolcuların, bugünden itibaren 16 Marta kadar "www.easyjet.com" sitesine girdiklerinde yüzde 26'ya varan indirimlerden yararlanma fırsatı elde edecekleri ifade edildi.
Açıklamada, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Londra Luton ve Gatwick havalimanlarına ve Basel'e uçan EasyJet'in bu kampanyasına 2010 yılında Türkiye için planladığı yeni rotaların da dahil olduğu belirtildi. 
Ayrıca, EasyJet'in 14 Mayıs itibarıyla Londra Stansted-Bodrum, Londra Stansted-Dalaman, 21 Mayıs itibarıyla Londra Gatwick-Antalya, 11 Haziran itibarıyla Liverpool-Bodrum, 16 Temmuz itibarıyla da Bristol-Dalaman ve Bristol-Bodrum seferleri başlayacağı bildirildi.
Açıklamada, 11-16 Mart tarihleri arasında şirketin web sitesine ziyaret edenlerin, halen Türkiye'ye sunulan yedi seferin biletlerini de (Bristol-Dalaman ve Bristol-Bodrum hariç) indirimli alabilecekleri kaydedildi. 
Kampanya süresince 11.3 milyon biletin yüzde 26'ya varan indirimlerle satılacağı ifade edildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir