Ege'de sağanak uyarısı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü İzmir, Aydın, Manisa ve ilçeleri için "kuvvetli sağanak" ve "gök gürültülü sağanak" uyarısında bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İzmir, Aydın, Manisa ve ilçelerinde bugün akşam kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi. Ayrıca İzmir'in Karabağlar, Gaziemir, Menderes, Buca, Konak, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen ilçelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İzmir'in yanı sıra Aydın'ın Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar, Kuyucak, Buharkent, Nazilli, Sultanhisar, Köşk, Çine, Karpuzlu, Koçarlı, Germencik, İncirliova Söke ilçeleri ile Manisa'nın Turgutlu, Ahmetli, Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç ve Soma ilçelerinde de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın kısa süreli etkili olmasının beklendiği belirtildi. 

Su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulunuldu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir