Emekli albaya şüpheli ölüm

Önceki gün evinde cesedi bulunan Aytekin İçmez'in emekli albay olduğu ve ağzından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, önceki gün evinde cesedi bulunan Aytekin İçmez'in emekli albay olduğu ve ağzından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Namazgah Mahallesi'ndeki evinde eşi İsmet İçmez (56) tarafından bulunan Aytekin İçmez'in (64) cesedine, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda kaldırıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapıldı.

Otopside, emekli albay olduğu belirlenen ve bir dönem Tunceli'de görev yaparken "Kulaksız yüzbaşı" olarak tanınan İçmez'in ağzından silahla vurularak öldürüldüğünün anlaşılması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, İstihbarat ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, eve giderek incelemelerde bulundu.

Ekipler tarafından evden toplanan deliler, incelenmek üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada, sol görüşlü bir terör örgütünün, İçmez'in ölümüyle sonuçlanan olayı bir internet sitesinde yer alan açıklamayla üstlendiği öğrenildi.