Emeklilere sağlık sigortası fırsatı

Finansbank, müşterilerine emekli olduklarında indirimli özel sağlık sigortası yaptırabilme imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finansbank, Finans Emeklilik, AXA Sigorta veya Fiba Sigorta ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında müşterilerine, emekli olduklarında indirimli özel sağlık sigortası yaptırabilme imkanı sunuyor.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, Finansbank aracılığıyla Finans Emeklilik, AXA Sigorta ve Fiba Sigorta'dan 46 yaşından önce herhangi bir sigorta veya Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) satın alanların, 56 yaşından sonra Axa Sigorta'dan indirimli sağlık sigortası yaptırma hakkına, yılda 70 lira ödeyerek sahip olabildikleri kaydedildi.

Açıklamada, "Poliçeyi, yenileme süresi minimum 10 yıl olmak üzere 56 yaşına kadar aralıksız yenileyen müşterilere, emekli olduklarında ilk 5 yıl yüzde 10, ikinci 5 yıl yüzde 5 oranında indirim ile özel sağlık sigortası yaptırabilme hakkı garanti ediliyor. Finansbanklılar ayrıca 50.000 TL'ye kadar 'yatarak tedavi teminatlı' bir sağlık poliçesinden yararlanma şansına da sahip oluyor" denildi.

Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, yaptığı açıklamada, emekliliğe yalnızca para biriktirerek değil, sağlığı da güvence altına alarak hazırlanmak gerektiğini vurgulayarak, "Özel sağlık sigortaları belirli bir yaştan sonra yaptırılamayabiliyor. Ayrıca çalışılan şirket tarafından sağlanan özel sağlık sigortası da devam ettirilemeyebiliyor. Bu nedenle Finans Emeklilik, AXA Sigorta ve Fiba Sigorta ile işbirliği gerçekleştirdik. Müşterilerimize, emekli oldukları dönemde bile özel sağlık sigortasına sahip olabilme imkanı sunuyoruz" ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir