Erdoğan-Bahçeli görüşmesi yarın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin görüşmek üzere MHP Lideri Bahçeli'yi davet ettiğini, kendisinden yanıt beklediğini söyledi. Görüşme yarın saat 16.00'da gerçekleşecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yarın saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin görüşmek üzere MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi davet ettiğini, kendisinden yanıt beklediğini belirtmişti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de dün düzenlediği basın toplantısında, MHP olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile seçim ittifakı ve siyasetin geleceğine ilişkin herhangi bir görüşmeleri olmadığını ancak ilerleyen günlerde bir talep olması halinde görüşülebileceğini söylemişti.

Bahçeli: MHP cumhurbaşkanı adayı göstermeyecekBahçeli: MHP cumhurbaşkanı adayı göstermeyecek

 "Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum"

Erdoğan grup konuşmasında, dün Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyecekleri açıklamalarına ilişkin "Sayın Bahçeli'nin yerli ve milli duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Bizler 7 Ağustos ruhunu yaşamakta kararlıyız, yaşamaya devam ediyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Sayın Bahçeli'nin dün yaptığı açıklamayı bu bakımdan çok önemli görüyorum. Kendisine, şimdiden beyan ettiği, şahsımıza destek kararı için şahsım, partim, milletim adına şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuşmuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir