Erdoğan: Yerli otomobil en önemli eser olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, son yüz yılda 3 sıçrama dönemini kaçırdı. Yerli otomobil, 4. sıçrama döneminde ülkemizin en önemli eseri olacaktır"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye, son yüz yılda 3 sıçrama dönemini kaçırdı. Son 15 yılda ülkemizin yaşadığı atılım, 4. sıçrama dönemini yakalamak noktasında bizi umutlandırmıştır. Yerli otomobil, 4. sıçrama döneminde ülkemizin en önemli eseri olacaktır.

3 Kasım 2002 seçimleri ülkemizde bir milattır. Koalisyonlar, kavgalar o dönemde artık son bulmuştur. 2019 seçimleri, en az 3 Kasım seçimleri kadar kritiktir.

PKK, sadece PKK değildir. Bu örgüt ülkemize karşı kullanılan bir maşadır. FETÖ'nün gerçek yüzü 17-25 Aralık'ta ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz haklı olduğumuzu ortaya koymuştur. Zamanında çocuklarınızı onların okullarına göndermeyin, paranızı onların bankasına yatırmayın dedik. Şimdi, 'biz bilerek yapmadık' diyorlar. Biz söyledik, uyardık.

Ana muhalefet 20 yıl önce ne dediyse şimdi de aynısını söylüyor. Biz, iktidar olmamıza rağmen sürekli bir yenilenme içindeyiz. Görevlerini devreden arkadaşlara teşekkür ediyorum, bu aile içinde başka yerlerde hizmet vermeye devam edecekler.