Eskişehirspor'da başkanlık yarışı sertleşiyor

Başkan adayı Hoşcan, "Eskişehirspor'un yeniden şahlanışını görmek istiyoruz. Seçimden önce oyuncu satılmasına ve oyuncu alınmasına karşıyız. Bunun hesabını sorarız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor Kulübü'nün haziranda gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olan Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un yeniden şahlanışını görmek istediklerini söyledi.

Hoşcan, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un geleceğini inşa etmek için bir araya geldiklerini belirterek, kırmızı- siyahlı takımın tarihinde ilk kez bir spor kulübünün seçim bürosu açtığını kaydetti.

Eskişehirspor için çeşitli çalışmalar ve hedefler tespit ettiklerini anlatan Hoşcan, şöyle konuştu:

"26 Mayıs'ta Dedepark Otel'de lansman toplantısı yapacağız. Projelerimizi 26 Mayıs'a bırakmamızın sebebi çalışmalarımızı kendi projeleriymiş gibi anlatmaya çalışan mevcut bir yönetim olmasıdır. Bu zamana kadar neredeydiniz? Eskişehirspor'un yeniden şahlanışını görmek istiyoruz. Bunu etik değerlere sahip kentin bütün paydaşlarının desteğiyle başaracağız. 'Önce Güven' ekibi olarak Eskişehirpor'u yönetmeye adayız. Eskişehirspor'u profesyonel yöneticilerin çalışacağı, şeffaf hesap verebilir konuma getireceğimiz, kurumsal yapısı kuvvetli, mali yapısı güçlü, sportif başarılara imza atan bir kulüp olmasını hedefliyoruz. Kongre üyesi sayısını artıracağız. Mevcut yönetim kongre tarihini 1-2 Haziran'a almalıdır. Hazirun bir an önce açıklanmalıdır. Bu kulübün borcunun ne olduğunu görelim. Seçimden önce oyuncu satılmasına ve oyuncu alınmasına karşıyız. Bunun hesabını sorarız."

Konuşmanın ardından açılış gerçekleştirildi.