Europcar ve Renault, ön spariş sözleşmesi imzaladı

Avrupa'nın büyük şehirlerinde, 2011 yılında kullanılacak 500 elektrikli araç için ön sipariş sözleşmesi imzalandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Frankfurt Fuarında imzaladıkları elektrikli araçlarla ilgili protokole istinaden, Europcar ve Renault arasında 2011 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa'nın büyük şehirlerinde kullanılacak 500 Renault elektrikli araç için ön sipariş sözleşmesi imzalandı.

Renault açıklamasına göre, Renault'nun Avrupa'daki kısa süreli kiralama alanında önde gelen çözüm ortağı Europcar, sözleşmeyle sıfır salımlı (kullanım sırasında) ulaşım için Renault ile Frankfurt Fuarında imzaladığı işbirliği anlaşmasını hayata geçirmiş oldu.

Europcar Avrupa'da kısa süreli otomobil kiralama pazarında 2011 yılından itibaren yeni sıfır salımlı (kullanım sırasında) Renault modellerini de müşterilerinin tercihine sunacak.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Kullanımda sıfır salımlı elektrikli araçlar ile Renault herkes için sürdürülebilir ulaşım olanağı sunan çığır açıcı çözüme hazırlanıyor. Frankfurt Fuarı'nda tanıtımı yapılan dört kavram model, Twizy Z.E. Konsept, Zoe Z.E. Konsept, Fluence Z.E. Konsept ve Kangoo Z.E. Konsept, ilk etapta 2011 yılında satışa sunulacak üç modelden oluşan elektrikli araç (VE) gamından ipuçları veriyor: Bir aile sedanı, Küçük bir şehir modeli, Filolara ve profesyonellere dönük Kangoo ticari versiyonu.

Bu modelleri 2012 yılında yaklaşık 4 metrelik ve beş koltuklu bir kompakt hatchback izleyecek. 2012 sonrasında VE (Elektrikli Araç) gamı farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere bütün segmentlere yayılmaya devam edecek"

Bu konularda ilginizi çekebilir