Federasyon 'göreve devam' dedi

İstinye'deki kritik toplantı sona erdi. Aydınlar ve ekibi yola devam kararı aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu, göreve devam kararı aldı.

TFF'nin İstinye'de bulunan binasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklama yayımlandı.

Olağanüstü Genel Kurul'un ardından geçen 4 günlük süreçte, sayısız kulüp ve bir çok genel kurul delegesinin, başta TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere tüm TFF Yönetim Kurulu'na ulaşarak, göreve devam etmeleri yolundaki ısrarlarını ilettikleri belirtilirken, "Bilhassa Spor Toto Süper Lig kulüplerinin çok büyük bir çoğunluğu, mevcut TFF Yönetim Kurulu'nun görevini sürdürmesi gerektiğini gerek ziyaretlerle gerekse de telefonla bildirdi. Bu talepleri ve ısrarlı telkinleri değerlendiren TFF

Yönetim Kurulu, futbolumuzun içinde bulunduğu kaos ortamının daha da derinleşmesini önlemek amacıyla görevine aynen devam etme kararı aldı" denildi.

Açıklamada ayrıca "Göreve geldiği 29 Haziran'dan sadece 3 gün sonra şike soruşturması ile karşı karşıya kalan TFF Yönetim Kurulu, bugüne kadarki 7 aylık süreçte hemen hemen tüm mesaisini şike soruşturmasının yarattığı sportif ve hukuki travmaları çözmek için harcamıştır" ifadelerine yer verildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir