Fiat, 500 by Gucci'yi Türkiye pazarına sundu

18 bin 466 eurodan satışa sunulan otomobil için Fiat özel mini bir shoowroom oluştururken, özel müşteri temsilcisi uygulaması da başlatacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - İtalyan markaları Gucci ve Fiat, ortak çalışmalarının ürünü olan "500 by Gucci"yi Türkiye pazarına sundu.
Fiat 500 by Gucci ve convertible versiyonu 500C by Gucci, İstanbul İstinye Park'taki Gucci mağazasında gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Fiat Marka Direktörü Okan Baş, toplantıda yaptığı konuşmada, Fiat ve Gucci'nin yaratıcı işbirliğinin ürünü olan 500 by Gucci modelini Türkiye pazarına sunmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
500 by Gucci'nin, sade fakat rafine bir şıklığa ulaşmak için detaylar üzerinde yoğunlaşan, kaliteli malzeme arayışını daha da ilerletmeyi gözeten ve İtalyan tasarım anlayışını taşıyan öncü ve yaratıcı iki önemli markanın ortak projesi olduğunu anlatan Baş, şöyle devam etti:
"Bu ortak tasarım projesinde, İtalyan tasarım markası Gucci, enerjisini ve yaratıcılığını ikonik bir otomobil olan Fiat 500'ün kendine has özelliklerine daha da değer katmaya harcadı. Bu özel çalışmanın sonucunda, iki farklı estetik yaklaşımın birleşimi olan 500 by Gucci ortaya çıktı."
Okan Baş, Fiat 500 by Gucci modeli için Türkiye pazarında ilk kez farklı bir pazarlama ve satış stratejisi izleneceğini belirterek, Fiat 500 by Gucci'ye özel mini bir shoowroom oluşturulacağını, özel müşteri temsilcisi uygulaması başlatılacağını söyledi. 
Baş, Fiat 500 by Gucci ile ilgilenen 200 dolayında müşteri bulunduğunu, 3 adet de sipariş aldıklarını söyledi.
Bu konularda ilginizi çekebilir