Finansbank'tan hediye otomobil

21 Ağustos–8 Eylül tarihleri arasında ihtiyaç kredisine başvuran müşterilere 3 opel Corsa çekilişle hediye edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Finansbank, ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerinin, son model Opel Corsa veya Samsung netbook kazanma şansına sahip olduğunu duyurdu.

Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamada, müşterilerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren bankanın, yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine, 2011 model 1.2i Twinport Essentia C'MON Opel Corsa ya da Samsung netbook kazanma şansı sunduğu belirtildi.

Açıklamada, 21 Ağustos–8 Eylül tarihleri arasında ihtiyaç kredisine başvurarak kredi kullanan Finansbank müşterilerinin, yüzde 0.39'dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılarken, 3 Opel Corsa ve 20 Samsung netbooktan birini kazanma fırsatına da sahip oldukları ifade edilerek, çekilişe hak kazanabilmek için kredi başvurusunun onaylanarak kredinin hesaba geçmesinin yeterli olduğu kaydedildi.

Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili görüşlerini açıklayan Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, 2010'un ilk 6 ayında ihtiyaç kredileri hacminin yüzde 17 büyüyerek 45 milyar liraya ulaştığını belirterek, yıl sonunda bu rakamın 50 milyar lirayı aşmasını beklediklerini bildirdi. Kurtoğlu, şunları kaydetti:

"Finansbank ise yılın ilk yarısında yüzde 22 büyüme katetti. Finansbank olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutuyor, bu ihtiyaçlara özel ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Yeni kampanyamızla sunduğumuz avantajların yanında sürpriz hediyeler de veriyoruz. Üstelik başvuru şubelerimizden yapılabileceği gibi, SMS ve internetten de her an hızla yapılabildiği için kampanyaya katılım son derece kolay. Amacımız bayram sonrası yapılacak çekilişle müşterilerimize bayram havasını daha uzun süreli ve coşkulu yaşatmak."

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin, hızlı başvuru için T.C. kimlik numaralarını 5030'a gönderebilecekleri, hediyelerin, 15 Eylül'de noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle sahiplerini bulacağı bildirildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir