Ford'dan 50. yıla özel Transit ve Transit Connect

Şirketin 50. yılına özel aksesuarlarla donatılan Transit ve Transit Connect modelleri tek renk ve sınırlı adette üretilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Ford Otosan, 50. yılını, özel aksesuarlarla donattığı ve sınırlı sayıda üretilecek Transit ve Transit Connect'le kutluyor. Tek renk ve sınırlı adette üretilecek olan 50. yıl serisi Transit ve Transit Connect'ler, uygun fiyatlarıyla da tüketicilere cazip bir alternatif olarak sunulduğu bildirildi.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamaya göre geniş iç hacmi, dayanıklılığı ve kullanıcısına sunduğu konforla öne çıkan Transit Connect, 90 Kombi PS GLX 50. Yıl Serisinde, sahip olduğu ESP, yolcu, sürücü ve yan hava yastığı, Bluetooth'lu Türkçe sesli kontrol sistemi, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, ısıtmalı ön cam ve park sensörü ile kullanıcısının hayatına değer katıyor.

Port bagaj, yan basamak, sportif ön etiketler, özel koltuk kumaşı ve Ford logolu koltuk başlıkları ile krom kaplamalar da Connect'tin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Ford Otosan'ın 50. yılına özel üretilen Transit Connect 90 Kombi PS GLX modeli 32.980 TL'ye peşin fiyatıyla satışa sunuluyor.

Dayanıklılığı, kullanışlı tasarımı ve uygun fiyatıyla tüketicilerin tercihi olan Transit, Kombi 300 S 140 PS 50. Yıl Serisinde birçok ticari araçta kullanılmayan aksesuarlara sahip. 50. yıla özel Transit Kombi 300 S 140 PS, ESP, önden ve arkadan ısıtma-soğutma özellikli klima, yolcu ve sürücü hava yastığı, hız kontrol ve yol bilgisayarı, ısıtmalı ve bel destekli sürücü koltuğu, yağmur sensörü, ısıtmalı ön camı, ön sis farı, otomatik yanan farlar, alüminyum alaşımlı jantları ve alarm gibi aksesuarlarıyla ticareti çok daha konforlu hale getiriyor. Ford Otosan'ın 50. yılına özel üretilen Transit Kombi 300 S 140 PS modeli 39.950 TL peşin fiyatıyla satışa sunuluyor.

Transit Kombi ve Transit Connect Kombi 50. Yıl özel serisine, Ford Otosan'ın 50. Yıl Kampanyası olarak başlattığı '50 ay X 500 TL' Ford Finans kredisi ile de sahip olunabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir