Gama Yönetim Kurulu Başkanı Ergil Ersü oldu

Gama Holding Onursal Başkanlığı'na Erol Üçer, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de Ergil Ersu getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gama Holding'de Erol Üçer Onursal Başkanlık, Ergil Ersü de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Gama Holding'den yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz yıl kuruluşunun 50. yılını kutlayan Holdingin Olağan Genel Kurulu'nda üst yönetimi de kapsayan yeni atamaların onaylandığı belirtildi.

Gama Holding'in kurucu ortaklarından ve uzun zamandır Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Erol Üçer'in yeni dönemde Gama Holding Onursal Başkanı ve Aza olarak görevine devam edeceği, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine ise Gama'da 45 yıldır görev yapan ve son olarak Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermekte olan M. Ergil Ersünün getirildiği kaydedildi.

Açıklamaya göre, Gama Holding Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza M. Ergil Ersü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza A. Hakan Özman, Yönetim Kurulu Murahhas Azası Evren Ersü, Yönetim Kurulu Azası C. Erol Özman, Yönetim Kurulu Azası Engin İnanç, Yönetim Kurulu Azası T. Uğur Yurdakul, Yönetim Kurulu Azası İ. Ömer Tunçata ve Yönetim Kurulu Azası Temel Ali Kahyaoğlu"

Ergil Ersü, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, 50 yıllık geçmişi ve 42 ortaklı yapısıyla Türkiye'nin en büyük taahhüt kurumlarından biri olan Gama Holding'i diğer büyük şirketler karşısında farklı kılan en önemli özelliğin 'çok ortaklılık' ve 'büyük bir aile' gibi çalışabilme kabiliyeti olduğunu belirtti.

Ersü, Gama tarihinde büyük emekleri olan, kurucu ortaklardan Erol Üçer'in Onursal Başkan olarak atanmasının gurur verici bir gelişme olduğunu dile getirerek, Üçer'e yeni pozisyonunda başarı dileğinde bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir