Garanti, en iyi yerel banka seçildi

Banka, Euromoney'den ikinci kez özel bankacılık alanında Türkiye'de faaliyet gösteren "en iyi yerel banka" seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Garanti Bankası, Euromoney Dergisi tarafından üst üste ikinci kez "Özel Bankacılık" alanında Türkiye'de faaliyet gösteren "En iyi yerel banka" seçildi.
Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Euromoney'nin araştırması sonucunda, özel bankacılık alanındaki mükemmellik standartlarını belirleyen kuruluşlara verilen ödüllerin 18 Şubat'ta Londra'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerine dağıtılacağı bildirildi.
Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, Garanti Masters Özel Bankacılığın Türkiye'de özel bankacılık alanında farklılık yaratmaya devam ettiğini belirterek, şöyle dedi:
"Başarımızın arkasında her zaman olduğu gibi müşteri odaklılık, inovasyon ve kaliteye olan güçlü inancımız var. Geniş iştirak yapımız da ürün çeşitliliğimize önemli katkı sağlıyor. Garanti Masters Özel Bankacılık, piyasadaki en geniş ürün yelpazesine sahip özel bankacılık markası... Euromoney'den üst üste ikinci kez aldığımız bu ödül, Garanti Masters Özel Bankacılığın uluslararası platformda da sahip olduğu güçlü marka algısını bir kez daha kanıtlıyor."
Bu konularda ilginizi çekebilir