Gaziantep'e Hilton markası

Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde inşa ettiği binayı Hilton'un markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmete açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - İnşaat, enerji ve tarım sektörlerinde faaliyette bulunan MB Holding ile dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

MB Holding, Gaziantep'in en merkezi noktalarından olan Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde inşa ettiği binayı Hilton'un markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmete açmak için işbirliği anlaşmayı yaptı.

Grand Otel'de düzenlenen toplatıya katılan MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ile Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan, işbirliği anlaşmasını imzaladı.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, burada yaptığı konuşmada, otelin 2012 yılı sonlarında hizmete gireceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"MB Holding'in inşaatını tamamladığı ve dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Oteli ile anlaşması imzalanan Hampton Otel, Kanada, Avrupa ve ABD'de 1800'den fazla oteliyle dünya çapında hizmet kalitesi ile biliniyor. Otelin, 116 oda (2 bedensel engellileri için), 12 oda ise bağlantılı oda, 7 bin metre kare kapalı alan, 3 bin metre kare kapalı garaj, 650 metre kare açık teras, küçük toplantılar için özel salonlar, 3 çok amaçlı toplantı salonu, fitness salonu bulunuyor. Otel, kendi kategorisinde uluslararası Hampton kalitesini Gaziantep'le tanıştırmayı hedefliyor. Sanayi ve ticaret merkezi konumunda bulunan, turizm alanında da hızla gelişen Gaziantep'in, bu gelişimine yapılacak olan otelin de katkıda bulunacağını düşünüyorum."

MB Holding Üst Yöneticisi Çetin Atmaca ise "Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Çünkü Türkiye yatırımlar açısından şu anda gerçekten önemli senaryoların ve çok pozitif fırsatların yattığı bir ülke haline geldi. Bu da enerji ile turizm sektörünün başı çekeceğini düşünüyoruz" dedi.

Atmaca, şunları kaydetti:

"Otelin kaba inşaatı bitti. Hilton Oteli'nin iç mimarisi yaklaşık 18 ve 20 ay içerisinde tamamlanmak üzere tasarlandı. Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Hilton Oteli ile yaptığımız bu anlaşmayı ümit ediyoruz ki daha sonra sağlık turizmini ve termal turizmini de daha da büyüteceğiz."

Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Pağda Demircan ise şunları kaydetti:

"Bu markanın, memnuniyet garantisi var. Bu sistem uzun yallardan beri uygulanıyor. Bu markanın çok güçlü ikonları var. Yüzde 100 memnuniyet garantisi, bunun için de mümkün olduğunca nereye giderseniz gidin aynı hizmeti görebiliyorsunuz. Bu markada, ürünlerin birbiriyle uyumlu olması bizim için çok önemli."

Bu konularda ilginizi çekebilir