Gedik Yatırım Menkul Değerler halka arz ediliyor

Halka arz işlemleri, 21 ve 22 Temmuz 2010 tarihlerinde, Turkish Yatırım A.Ş aracılığı ile Borsa Birincil Piyasası'nda gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gedik Yatırım Menkul Değerler, halka arz edilecek.

Gedik Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin halka arz işlemleri, 21 ve 22 Temmuz 2010 tarihlerinde, Turkish Yatırım A.Ş aracılığı ile Borsa Birincil Piyasası'nda gerçekleştirilecek.

Şirketin mevcut ortaklarından Erhan Topaç'ın sahip olduğu halka arz edilecek 5 milyon 400 bin lira nominal değerli hisse senetleri, 1 lira nominal değere tekabül eden hisse için, satışın ilk gününde 1,30 lira fiyat baz alınarak, izleyen günde ise bir önceki işlem tarihindeki ağırlıklı ortalama fiyatın yüzde 10 altında ve üstündeki sınırlar içinde kalmak kaydıyla satışa sunulacak.

Birincil piyasada satışın devam ettiği süre içerisinde ikincil piyasa işlemlerine başlanmayacak olup, birincil piyasa satış süresinin sona ermesini veya satışın tamamlanmasını takiben, halka arz sonuçları da dikkate alınarak Borsa Yönetim Kurulu'nca verilecek işlem görme kararından sonra şirketin hisse senetleri Borsa İkinci Ulusal Pazarı'nda "GEDIK" koduyla işlem görmeye başlayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir