Hafta sonu yağmurlu geçecek

Hava sıcaklıkları yarın yurt genelinde 1ila 3 derece artacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - Bahar yağışları hafta sonunda da devam edecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kararsızlığa bağlı sağanak yağışlar, hafta başına kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları, yarın ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak, pazar günü ise iç bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak.

Yarın, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu; Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ankara ve Sinop çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı; diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Pazar günü, ülke geneli parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Ankara, Isparta, Ordu, Tokat, Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.

Pazartesi günü, Türkiye'nin doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Samsun, Ordu, Batman ve Siirt çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı; diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışların, Artvin, Kars, Ardahan, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir