H&K, Global Tanıtım'ın çoğunluk hissesini aldı

Yeni şirket "Global Hill&Knowlton" adıyla hizmet verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Uluslararası iletişim şirketi Hill&Knowlton (H&K), Global Tanıtım Halkla İlişkiler A.Ş'nin çoğunluk hissesini almak için anlaşma sağladı.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, H&K'nin bugün itibariyle Global Tanıtım'ın çoğunluk hissesini almak için anlaşma sağladığı belirtilerek, Türkiye pazarına hem ulusal hem de uluslararası şirketler bazında hizmet vermeye devam edecek olan şirketin adının "Global Hill&Knowlton" olarak değişeceği bildirildi.

Global Tanıtım Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede, yaptığı açıklamada, "Global olarak Hill&Knowlton gibi global bir oyuncu ile yolumuza devam edeceğimiz için büyük memnuniyet duyuyoruz. Türk ekonomisinin dinamizmini ve sağladığı fırsatları yakından bilen H&K ile birlikte, hem ulusal hem uluslararası müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri daha da geliştirmek ve derinleştirerek mükemmel bir işbirliği yürüteceğiz. Oluşan sinerji ile müşterilerimize katma değeri daha yüksek hizmet vereceğimize inanıyoruz" görüşünü bildirdi.

45 ülkede 80 şubeyle hizmet veren H&K'nin Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Üst Yöneticisi (CEO) Dave Robinson da şunları ifade etti:

"Türkiye hem biz hem de müşterilerimiz için giderek daha önemli stratejik bir pazar haline geliyor. Geçtiğimiz seneler içerisinde etkileyici derecede bir gelişim sergileyen bu ülkeye adımımızı atmak için doğru zaman. Global Tanıtım alanında çok saygın bir itibara sahip, H&K'nin değerleri ve yaklaşımıyla çok uyumlu bir şirket. Biz bu ortaklığın müşterilerimize hem yakın zamanda hem de gelecekte çok önemli değerler katacağına eminiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir