H&M, Türkiye'de ilk mağazasını açıyor

H&M'nin ilk mağazası, Forum İstanbul'da 2 bin 300 metrekarelik bir alanda kurulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Uluslararası moda perakendecisi H&M, Türkiye'de ilk mağazasını 6 Kasım'da açacak.

H&M'den yapılan açıklamaya göre, H&M'nin ilk mağazası, Forum İstanbul'da 2 bin 300 metrekarelik bir alanda kurulacak.

İki kattan oluşan dört girişli mağazanın giriş katında en trend ürünlerden H&M'nin temel ürünlerine kadar çok geniş bir kadın koleksiyonunun yanı sıra iç çamaşırı ve aksesuarlar da sergilenecek. Birinci katta ise erkek koleksiyonu ile çocuk ve genç koleksiyonlarına yer verilecek.

Açılışını Get Warm kampanyası ile gerçekleştirecek olan H&M, Get Warm koleksiyonu ile birçok trend triko ürününü de müşterilerinin beğenisine sunacak.

Mağaza dekorasyonunda ise en yeni iç mimari teknikleri kullanılarak mağaza duvarlarında özel illüstrasyonlara yer verilecek. Mağaza sık sık güncellenen 6 adet vitrine sahip olacak.

H&M Türkiye Genel Müdürü Leif Spang, konuya ilişkin değerlendirmesinde ''H&M kişilerin bireysel tarzlarını ve tercihlerini yansıtabilecekleri seçenekler sunuyor. Bu nedenle markamızın Türkiye pazarına çok uygun olduğunu düşünüyoruz. Açılışımızda modaya gönül veren kişileri büyük bir heyecanla bekliyoruz. Davetlilerimiz o gün H&M'den ilk kez alışveriş yapmanın keyfini ve heyecanını yaşayacaklar'' dedi.

Verilen bilgiye göre, H & M Hennes & Mauritz AB (publ) 1947'de İsveç'te kurulmuş olup, 37 pazarda yaklaşık 2 bin mağazası bulunuyor. Türkiye'de Kasım ayında açılacak olan mağazayla H&M'in dünyada hizmet verdiği ülke sayısı 38 olacak.