Hedefler Fırtına obüsleriyle bombalanıyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın 7. gününde Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü hedefleri ateş altına alındı. Tespit edilen hedefler sabahtan bu yana belirli aralıklarla Fırtına obüsleriyle bombalanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı 7. gününde de devam ediyor. Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK hedefleri ateş altına aldı.

Hatay hudut hattında konuşlu TSK birlikleri, Afrin'de tespit edilen terör örgütü mevzilerine sabah saatlerinden bu yana aralıklarla çok sayıda obüs atışı gerçekleştirdi.

Bu arada, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen askeri araçların sınır birliklerine sevkiyatı da devam etti.

23 hedef imha edildi

TSK'dan sabah yapılan açıklamada da, "Hava Kuvvetleri tarafından gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan toplam 23 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan 13 uçak emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

343 terörist etkisiz hale getirildi

“Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre; en az 343 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir." denildi.

Reyhanlı'ya roketli saldırı 

Afrin bölgesinden PYD/PKK mensuplarınca atılan roket, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Mustafa Kemal Mahallesi pazar yerinin yakınlarındaki boş alana düştü.

Bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve itfaiye aracı sevk edildi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Erdoğan'dan NATO'ya teşekkür, ABD'ye sitem  Erdoğan'dan NATO'ya teşekkür, ABD'ye sitem

"Afrin'de 14 kayıp var, üçü Türk askeri"

 

Bu konularda ilginizi çekebilir