'Hollanda hasım ülke haline gelmiştir'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hollanda, soğanın virüs yemiş hali olan laleyi soldurmuş, insanlığın yüz karası bir tutum takınarak hasım ülke haline gelmiştir." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Avrupa'da düşünce ve ifade özgürlüğüne, insani ve vicdani taleplere, izleri uzun seneler çıkmayacak kara bir leke sürülmüştür. Hollanda, soğanın virüs yemiş hali olan laleyi soldurmuş, insanlığın yüz karası bir tutum takınarak hasım ülke haline gelmiştir." ifadelerini kullandı.

"Beklentimiz gerekli cevabın her düzeyde verilmesidir"

"Beklentimiz, Hollanda'nın gayri hukuki ve gayri ahlaki müdahalelerinin yanına bırakılmaması, bu ülkeye gerekli cevabın her düzeyde verilmesidir." diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihsel hak ve çıkarlarını korkusuzca savunmak bizlerin, tüm vatan evlatlarının en temel haysiyet görevidir. İktidarı ve muhalefetiyle Türkiye yıkılmaz, aşılmaz, geçilmez bir kaledir. Türk milleti zulme karşı dayanışma içindedir."

"Aziz milletimiz 16 Nisan'da bütün çürümüş odaklara dersini verecek"

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Hollanda'yı lanetlediklerini belirten Bahçeli, "Bilinmelidir ki aziz milletimiz 16 Nisan'da Avrupa'ya, terör örgütlerine, Türkiye'nin kuyusunu kazmaya çalışan bütün çürümüş odaklara dersini verecek, sandıkta 'evet' diyecektir." ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir