”Hükümet, her alanda yanlış politikalar uyguluyor”

Toskay, girdi maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle bütün sektörlerde zorluklar yaşandığını ifade etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KUMLUCA - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, hükümetin her alanda yanlış politikalar uyguladığını kaydetti. Toskay, "Girdi maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle bütün sektörlerde zorluklar yaşanıyor" dedi.

Toskay, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ve MHP Antalya İl Başkanı Aydın Yeşilyurt ile Antalya'nın Kumluca ilçesinde Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ile Kumluca Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaaddin Aytekin'le bir süre görüşen Toskay, Türkiye'de ne çiftçinin, ne esnafın, ne de vatandaşın, halinden memnun olduğunu savundu. Mevcut hükümetin her alanda yanlış politikalar uyguladığını kaydeden Toskay, şunları söyledi:

"Türkiye'nin bir çok yerini geziyor, vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. İnanın herkes kötümser. Türkiye ülke olarak tarımda yok, ticarette yok, bu nasıl bir iş anlamakta güçlük çekiyoruz. Size sadece Antalya'dan tarımın ve turizmin merkezinden bahsedeceğim. Bu girdi maliyetleriyle hiçbir sektör ayakta kalamaz. Çünkü dolar kurunun bu kadar düşük olduğu bir dönemde bırakın kendi ürettiğimiz ürünü ihraç etmeyi, kendi insanımıza bile ürünümüzü satamayız"

Muhalefet olarak her zaman yapıcı eleştirilerle hükümeti uyardıklarını ifade eden Toskay, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlışın karşısında, doğrunun yanında olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.