İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

Marmara Bölgesi'nde dünden bu yana etkili olan şiddetli yağış ve fırtına İDO ve BUDO seferlerini de etkiledi. Seferlerin bir çoğu olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye hafta başından itibaren şiddetli yağış ve fırtınanın etkisi altına girdi. Özellikle dünden itibaren etkisini artıran yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Dün sabah saatlerinden itibaren Burdur ve Afyonkarahisar, Isparta'nın batı çevreleri, Ankara, Konya, Karaman ve Isparta'nın doğu çevreleri ile Antalya ve Mersin'in yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Marmara Bölgesi'ni de şiddetli yağışlar esir aldı. Yağışlar İDO ve BUDO seferlerinde iptallere neden oldu.

İşte iptal edilen İDO seferleri:

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 

İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi. 

Öte yandan gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen, hızı zaman zaman 40 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle hava sıcaklığı 5 derecenin altına düşerken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.  

BUDO seferleri de iptal

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı. 

Aynı gerekçeyle saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ve 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir