ING Bank'tan Aslan Turizmci Paketi

ING Bank turizm işletmelerine Aslan Turizmci Paketi'yle dokuz aya kadar ödemesiz dönemli Türk Lirası ve dövize endeksli kredi imkanları sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - ING Bank'ın, turizm sektöründe faaliyet gösteren turizm işletmelerine ''Aslan Turizmci Paketi'' sunduğu bildirildi.

ING Bank'tan yapılan açıklamada, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, restoran ve cafe/bar işletmelerinin faydalanabileceği pakette dokuz aya kadar ödemesiz dönemli Türk Lirası ve dövize endeksli kredi imkanları verildiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, pakette yer alan ''Turizm İşletme Kredisi''nin, 36 aya varan vade ile işletme sermayesi, mal ve hizmet alım/satımlarının finansmanı gibi turizm işletmelerinin devamlılığını sağlayacak Türk Lirası ve döviz endeksli krediler sunarken, ''Turizm Yatırım Kredisi''nin, 60 aya varan vade imkanı ile işyeri, bina, arsa alımı, yenileme, ek bina-ünite yapımı, ekipman alımı gibi harcamaların finansmanını sağlayacak Türk Lirası ve döviz endeksli krediler sağladığı belirtildi.

Açıklamada, ayrıca bu paket kapsamında, nakit akışında beklenmeyen işletme giderleri ile karşılaşan işletmecilere çeşitli çözümler sunacak olan destek hesap, otomatik fatura Ödemesi, çek karnesi, otel/tatil köyü ve işyeri sigortası gibi birçok ürün ve hizmetlerinin de bulunduğu ifade edildi.

Turizm işletmecilerinin sezon öncesi ve sezon sırasında işletme sermayesini güçlendirecek olan ''Aslan Turizmci Paketi''nin ING Bank'ın yirmi altı farklı şubesinde müşterilerine sunulduğu dile getirilen açıklamada, paketin sunulacağı şubeler ise Afyonkarahisar, İstanbul (Aksaray, Harbiye, Beyazıt, Beyoğlu, Şişli), Ayvalık, Antalya (Antalya Akdeniz, Alanya, Lara, Konyaaltı, Manavgat, Aspendos Bulvarı, Çallı, Fethiye), Ankara (Çetin Emeç, Ulus, Yenişehir), Bursa, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Çeşme, Muğla, Nevşehir olarak sıralandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir