İş Bankası tahvili halka arz ediliyor

Şubat ve nisan aylarında yaptığı bono/tahvil ihraçları yoğun talep gören İş Bankası'nın, yeniden tahvil ihracına hazırlandığı bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası tahvili satışlarının 6-7-8 Haziran 2011 tarihlerinde halka arz yoluyla yapılacağı bildirildi.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, şubat ve nisan aylarında yaptığı bono/tahvil ihraçları yoğun talep gören İş Bankası'nın, yeniden tahvil ihracına hazırlandığı belirtildi.

Açıklamada, İş Bankası'nın bu kez 300 milyon lira nominal değerli, 516 gün vadeli banka tahvili arz edeceği, İş Bankası tahvilinin, benzer vadeli Devlet İç Borçlanma Senetleri getirisi üzerine 0,90 ek getiri ile ihraç edileceği, minimum satış tutarının ise 1000 lira olacağı kaydedildi.

İş Bankası tahvili satışlarının 6-7-8 Haziran 2011 tarihlerinde halka arz yoluyla yapılacağı ifade edilen açıklamada, talep toplama işleminin İş Bankası şubeleri, www.isbank.com.tr İnternet Şubesi ve 444 02 02 no'lu Telefon Şubesi'nden müşteri temsilcileri aracılığıyla gerçekleştirileceği, İMKB Tahvil ve Bono Piyasası'nda işlem görecek olan İş Bankası tahvilinin ikincil piyasada da alım-satımının mümkün olacağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir