İş Bankası'ndan depremzede firmalara kredi desteği

İş Bankası TOBB ile deprem bölgesindeki firmalara yönelik kredi protokolü imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Türkiye İş Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) imzaladıkları kredi protokolü ile Van Deprem Bölgesi'ndeki firmalara destek oluyor.

Türkiye İş Bankası, Van Deprem felaketine maruz kalan firmalara yönelik olarak TOBB ile imzaladığı destek kredisi protokolü kapsamında Van, Erciş ve Van'ın diğer ilçelerindeki Ticaret, Sanayi, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsası üyelerine asgari 10 bin TL olmak üzere 75 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli taksit ödemeli kredi imkânı sağlıyor.

Banka tarafından kullandırılacak kredilerin faizi ve Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) TOBB tarafından karşılanıyor. 3 ayı geri ödemesiz ya da 3 ayda bir taksit ödemeli olmak üzere azami 12 ay vadeli olarak kullandırılabilen bu krediler için dosya masrafı, istihbarat ücreti ve komisyon alınmıyor.

Van, Erciş ve Van'ın diğer ilçelerindeki Ticaret, Sanayi, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsası üyeleri alacakları belge ile 30 Aralık 2011 tarihine kadar ildeki İş Bankası şubelerine başvurabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir