İş Bankası'ndan ön ödemeli kart: 'MaxiPara'

Yüklenen para kadar harcama imkanı veren kartlar 'MaxiPara' adı altında sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş Bankası karta yüklenen para kadar harcama imkanı veren ön ödemeli kartlarını "MaxiPara" adı altında müşterilerine sunduğunu duyurdu.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, İş Bankası'nın, müşterilerine, kullanıcısına kartın içine yüklenen para kadar harcama yapma imkanı veren, isimli veya isimsiz alternatifleri sayesinde hem 3. kişilerin kullanımı hem de kendileri için düzenletebilecekleri, tek kullanımlık veya tekrar yüklenebilir olma özellikleri ile farklı ihtiyaçlara özel çözümler sağlayan ön ödemeli kart seçenekleri sunduğu belirtildi.

İş Bankası'nın ön ödemeli kartlarının, harcamalarını belirlediği bütçe ile sınırlamak isteyenlerin kendi adlarına düzenletebilecekleri gibi, kendileri dışında 3. kişilerin kullanımına yönelik özel seçeneklere imkan tanıdığı dile getirilen açıklamada, "MaxiPara Kart, aileler tarafından harçlık vermek üzere çocukları adına da düzenletilebiliyor. MaxiPara Gençlik Kart'lar özel tasarımlarıyla hem gençlerin nakit taşımaksızın bütçelerini yönetmelerine hem de ailelerin verdikleri harçlıkları takip etmelerine imkan tanıyor, hatta istenirse nakit çekim sınırlandırılabiliyor" denildi.

Hediye seçmekte zorlanan ve hediye alacağı kişinin ihtiyaçlarını tam olarak bilemeyenlerin de MaxiPara Hediye Kart ile hediye seçimini sevdiklerine bırakabileceklerine işaret edilen açıklamada, İş Bankası şubelerinden alınabilecek Hediye Kartların, özel kart tasarım seçenekleri ve şık sunum kutuları ile hediye vermeyi daha kolay ve zevkli hale getirdiği ifade edildi.

Açıklamada, şirketlere özel çözümler sunmayı da hedefleyen MaxiPara Kartın, firmaların, çalışanlarını, iş ortaklarını veya müşterilerini ödüllendirmeleri için nakit paraya en uygun alternatifi oluşturduğu vurgulandı.

MaxiPara Kart çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak için "www.maxipara.com.tr" web adresinin ziyaret edilebileceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir