İşadamı evinde ölü bulundu!

Denizli'nin tanınmış iplik tüccarlarından, tekstilci işadamlarından 65 yaşındaki İsmail Uslu, Astiva Villaları'ndaki evinde ölü bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uspar İplik Fabrikası'nın sahibi olan evli ve üç çocuk babası İsmail Uslu'nun dün akşam saat 17.00 sıralarında evindeki ışığı gören kardeşi işadamı Abdülkadir Uslu ile komşusu Dr. Turgut Yüksel, ziyaret etmek istedi. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmayınca pencereden içeri bakan Abdülkadir Uslu, ağabeyi İsmail Uslu'yu yerde hareketsiz yatarken görüp, durumu yeğeni Fevzi Uslu'ya bildirdi. Bir yandan da 112 Acil Servis'ten yardım istendi. Fevzi Uslu'nun gelip kapıyı açmasıyla girilen evde, Uslu'nun cesediyle karşılaşıldı.

Bu sırada gelen sağlık ekipleri, yüksek tansiyon rahatsızlığı olan işadamı Uslu'nun beyin kanamasından öldüğünü belirledi. Uslu'nun eşinin ise bu sırada evde bulunmadığı öğrenildi. 

Yarın Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek

Uslu'nun ani ölümü, oğlu Fevzi ve ağabeyi Abdülkadir Uslu ile yakınları ve komşularını yasa boğdu. İşadamı Uslu'nun cenazesi, yarın Ulu Cami'de kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Eğitime katkılarıyla da tanınan İsmail Uslu, 1994 yılında adına Denizli'de bir ilkokul yaptırmıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir