İşte 'İhracatın Yıldızları'

Aktaş Holding,"Yılın İhracatçısı" ödülüne layık görüldü. Bu yıl dört kategoride toplam 18 ödül dağıtılırken, 5 firma da özel ödül aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DÜNYA gazetesinin DHL'in işbirliği ve Akbank'ın sponsorluğunda düzenlediği geleneksel "İhracatın Yıldızları" yarışmasının 2010 yılı ödülleri, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Hava süspansiyon sistemleri üretiminde dünyada ilk üç arasında yer alan Aktaş Holding "Yılın İhracatçısı" seçildi.

"Kazananı çok, kaybedeni yok" sloganıyla 2001 yılından bu yana gerçekleştirilen "İhracatın Yıldızları-İhracatı Teşvik Ödülleri" kapsamında bu yıl dört kategoride 18 firma dereceye girdi, beş firma da özel ödüle layık görüldü.

Seçici kurul, bu yıl başvuruda bulunan toplam 443 firma arasından "Kreatif Ürün" dalında Step Otomotiv'i, "Yeni Pazar-Pazar Çeşitliliği" dalında PaşabahçeCam'ı, "E-ihracat" dalında Totan Makine'yi ve "İhracat Performans" kategorisinde de Kibar Dış Ticaret'i birincilik ödülüne değer buldu.

Farklı alanlardaki başarılı ihracat faaliyetlerinden dolayı Aksa Akrilik, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı, Küçükkaya Kaplamacılık, Baskın Süt ve Eko Tekstil de özel ödül aldılar. Ödül törenine, iş dünyasından yoğun bir katılım oldu.

Ödül töreninin tüm ayrıntıları bugünkü DÜNYA Gazetesi'nde...

 

Bu konularda ilginizi çekebilir