Karayollarında durum

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, Ankara-Çevre Otoyolu ayrımı-Kırıkkale yolunun 0-38. kilometreleri arasında anayolun ikmal inşaatı imalatlarının yapımı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden veya bir şerit kapatma şeklinde sağlanıyor. Ayrıca Elmadağ viyadüğü öncesi ve sonrasında imalatlar tamamlanıncaya kadar trafiğin tamamı tek taraflı olarak sağlanacak.
TEM Otoyolunun Adapazarı kavşağı ile İzmit Doğu kavşağı kuzey yön arasındaki üstyapı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle otoyol trafiğe kapatılarak, ulaşım uygun kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecek.
Ankara Çevre Otoyolunun Samsun kavşağı ile Kavaklı kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle Samsun-Kavaklı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kavaklı-Samsun istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.
Bağkonak-Akşehir yolunun 5-9. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
Anadolu Otoyolunun Ankara kavşağı ile Akıncı gişeleri arasındaki Koruma Köprüsü'nün onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.
TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle çalışılan şeritler kapatılarak, trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek. Tek şeritli Kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
Zara-İmranlı-Refahiye yolunun 18-25. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Seydişehir-Konya yolunun 50-53. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.
Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle ulaşıma kapatılacak.
Kütahya-Çavdarhisar yolunun 45-47. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.30-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
Beyşehir-Konya yolunun 1-3. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatlerinde yol 2 saat ulaşıma kapatılacak.
Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 10-15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.