Kaza sonrası 'Panik Yok'

Akbank'ın uygulaması ile iPhone kullanıcıları trafik kazaları sonrasında gerekli yönlendirmelere hızla ulaşabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank'ın "Panik Yok" uygulamasıyla tüm iPhone kullanıcıları, maddi hasarlı trafik kazaları sonrasında gerekli yönlendirmelere "hızla" ve "ücretsiz" ulaşabilecek.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Akbank müşterisi olsun olmasın, uygulamayı indiren tüm iPhone kullanıcıları, kaza sonrasında hazırlamaları gereken kaza raporu konusundaki yönlendirmelere erişebiliyor.

Uygulamayla kullanıcılar aynı zamanda, "kaza yerinin fotoğrafını çekip e-mail ile gönderebilme", "bulunduğu yeri harita üzerinde nokta olarak belirleme" ve "Aksigorta'ya 'click to call' ile doğrudan ulaşıp müşteri temsilcisinden bilgi alabilme"nin yanı sıra, bulundukları bölgeye en yakın Akbank şubesine de ulaşabilecekler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, uygulamada kullanıcılara hangi durumlarda kaza tutanağı doldurmaları, kaza tutanağının hangi bölümünün nasıl doldurulması gerektiği konusunda bilgi verildiğini ve örnek tutanak görüntüsü ile bölümlerin gösterildiğini belirterek, Kaza Asistanı yardımıyla trafik kazası sonrasında sürücülerin doldurması gereken kaza tutanağını hazırlayabilmeleri için yönlendirme yaptığını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir