Kent Otomotiv'in yeni plazası açıldı

Ali Koç, Ford Otosan'ın sekiz yıldır elinde bulundurduğu liderliği sürdüreceğini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koç Holding A.Ş. Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Esenyurt'ta Ford Otosan bayisi Kent Otomotiv'i açtı.

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, 8 yıldır "Türkiye'nin en çok tercih edilen otomotiv markası" unvanını elinde bulunduran ve bunu dokuzuncu yıla taşıma konusunda kararlı olan Ford Otosan'ın, yeni bayi yatırımlarıyla gücüne güç katmayı sürdürdüğü kaydedildi.

Yapılan açıklamada, Kent Otomotiv'in açılışında bir konuşma yapan Ali Koç'un Ford Otosan'ın sekiz yıldır elinde bulundurduğu liderliği bu yıl da sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, şunları ifade ettiği belirtildi:

"Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Koç Topluluğu'nda ve Ford Otosan'da bayilerle ilişkiler her zaman önemli bir unsur olmuştur. Vehbi Koç, bayilerimizle klasik bir ticaret ilişkisinin ötesinde uzun süreli dostluklar kurmaya özen göstermiş ve bayilerimizi her zaman Koç ailesinin birer ferdi olarak görmüştür.

Bizler de bu kültürü devam ettiriyoruz. Bayilerimizle aramızdaki güven köprüsü, topluluğumuzun en büyük gücüdür. Kent Otomotiv 10 yıldan beri Ford markasını İstanbul'da başarıyla temsil ediyor. Bugün açılışını yaptığımız, modern teknolojiyle donatılmış bu tesiste daha uzun yıllar topluluğumuzu temsil etmelerini diliyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir