Kırklareli İl ve İlçe Başkanı görevden alındı

CHP Kırklareli teşkilatında, Lüleburgaz İlçe Başkanı Acar ile İl ve Lüleburgaz İlçe yönetim kurulları görevden alındı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
KIRKLARELİ - CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zevcan Acar'ın görevlerinden alındıkları bildirildi.
Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Teşkilatı'nda yaptığı basın toplantısında, partisinin dün toplanan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği, kendisi, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zevcan Acar ile Kırklareli İl ve Lüleburgaz İlçe yönetim kurullarının görevden alındığını söyledi.
Partisince Lüleburgaz ilçesinde 13 Ocak'ta düzenlenen Trakya Bölge Toplantısı'na katılmadıkları için görevden alındıklarını, buna bir anlam veremediğini ifade eden Gündoğdu, "Netice itibariyle Genel Merkez böyle bir karar vermiş, 'hayırlısı olsun' diyoruz. Diyeceğimiz başka bir şey yok. Hemen akabinde alınan karar, faksla bizlere bildirildi" dedi.
CHP Genel Merkezi'nden kendisini arayan olmadığını belirten Gündoğu, söz konusu toplantıya başka katılmayanlar da olduğunu, ancak onlar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını öne sürdü.
Lüleburgaz İlçe Başkanı Zevcan Acar da, partileri için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Biz demokrasi ile seçildik. Sandıkla seçildik, sandıkla gitmek isterdik. Lüleburgaz gerek referandumda gerekse genel seçimlerde çıkan oylarla CHP adına Türkiye'nin en başarılı ilçesi oldu" dedi.
CHP Kırklareli İl Başkanlığına Gündoğdu yerine eski il başkanlarından İhsan Kazan'ın, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'na da Acar'ın yerine eski CHP Lüleburgaz İlçe başkanlarından Özcan Değirmencioğlu'nun atandığı bildirildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir