Klavyeli ATM, Ankaralılar'la da buluştu

Yapı Kredi'nin klavyeli ATM'leri, Kızılay, Dikmen, Kavaklıdere Tunalı, Yıldız ve Bahçelievler şubelerinde hizmete girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, "Türkiye'nin ilk klavyeli ATM"lerini Ankara'da hizmete sundu.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, harf girişinin de yapılabildiği klavyeli ATM'ler, Ankara'da Kızılay, Dikmen, Kavaklıdere Tunalı, Yıldız ve Bahçelievler şubelerinde hizmete girdi.

Para yatırma ve havale işlemlerinde açıklama yazmak isteyenlere kolaylık sağlayan klavyeli ATM'lerle müşteriler, dekontlarda ve hesap hareketlerinde yer alacak olan işlem açıklamasını kendileri girebiliyor, Motorlu Taşıtlar Vergisi öderken plakaya ait harfleri yazabiliyor.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, banka olarak, müşterilerin ihtiyaçlarını yakından takip ederek onlara uygun çözümler sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Önümüzdeki dönemde müşterilerin e-posta adreslerini klavyeli ATM'lerden güncellemelerini sağlayacaklarını bildiren Doğan, buna benzer harf girişi gerektiren ürün ve hizmetleri Klavyeli ATM'lerden sunarak, şube yoğunluğunu azaltmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir