Koçtaş'ın 32'inci mağazası Nilüfer'de açıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine açılan mağazada 90 kişi istihdam edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koçtaş'ın Türkiye'de 32'nci, Bursa'daki 3'üncü mağazası Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu tarafından Nilüfer'de hizmete açıldı.

Koçtaş'ın 4500 m2'lik satış alanına sahip,  90 kişiye istihdam sağlayan Bursa Nilüfer mağazasının açılışında konuşan Alp Önder Özpamukçu, Bursa'da 7 ay arayla iki yeni mağaza hizmete açıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

2011 yılı sonuna kadar 5 yeni mağaza daha açacaklarını belirten Özpamukçu, Bursa'da ilk Koçtaş mağazalarını 2005 yılında Korupark AVM'de açtıklarını, Nilüferde açtıkları mağazayla birlikte Türkiye genelinde 19 ilde 32 mağazaya ve 172 bin m2'den fazla satış alanına ulaştıkları söyledi.

Açtıkları mağazalarıyla birlikte ilçede 90 kişiye ek istihdam sağladıklarını söyleyen Özpamukçu, yıl sonuna kadar açmayı planladıkları 5 mağazada da toplam 500 kişiye istihdam imkanı yaratacaklarını ve 5 mağaza için 40 milyon dolar yatırımda yapacaklarını söyledi.

Koçtaş'ın 19 ildeki 32 mağazasında da toplam 2700 kişye istihdam sağlandığını belirten Özpamukçu, Koçtaş'ın ev geliştirme perakendeciliği sektörüne yaptığı yatırımların Türkiye'de sektörün bütüne katkı yaptığı söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir